DYI Barista

Neem voorsprong, wordt lid van de Coffee Bar On Wheels familie


Coffee Black is onze trots en ons paradepaardje  - 100% Aribica - Bio geteeld en heel lekker. 

Premium koffiebonen, zachte melange uit Peru en Mexico met een vleugje pittige Hunduras voor wat extra body. Zacht gebrand zo behoud de koffie een perfect gebalanceerde smaak en is hij mild voor de maag.

Voor de thuis-barista: bonen of gemalen, verpakt per 250gr of 500gr. 

Voor de professionele Barista (bedrijven en horeca): bonen, verpakt per kg, verzonden min. per 6. 

U bent horeca uitbater en wilt u het beste voor uw klanten? Wordt lid van onze Coffee Family en we komen langs om u met raad en daad bij te staan. We helpen u met de koffiekaart en keuze van het porselein, prijszetting, opleidingen, de koffiemachine en molens...zo heb je meteen een kickstart. En je klanten, die komen graag terug voor dat perfect gezette kopje koffie. 

beans-coffee-drink-cafe-34085
Coffee_Black_roastery
coffee_Black_mild_roast
coffee_black_green_beans
previous arrow
next arrow

Altea Wood espressomachine

De Altea Wood is een echte krachtpatser met eenvoudige degelijke techniek, super betrouwbaar en verpakt in een stijlvol, tijdloos design.

Het hart van deze machine is de befaamde E61 zetgroep. Deze groep werd begin jaren '60 uitgevonden door FAEMA maar nadat het patent in de jaren '90 verliep, wordt deze door vele merken gebruikt. Wist je dat als je in Italië een espresso drinkt is de kans zeer groot dat hij met een E61 wordt gezet.

Wij installeren en stellen de machine voor u af zodat u vanaf dag 1 de perfecte espresso kan zetten, net als de Italianen. 

U kan kiezen tussen 1 - 2 of 3 groep. Met houten handvaten en stoomhendels voor extra uitstraling. 

Vraag naar onze scherpe voorwaarden, ook te huur voor events, incl pomp, filter en molens en een complete set barista tools.

Altea Wood
Altea Wood
Altea Wood
Altea Wood
previous arrow
next arrow

Forienzato EVO Grind on Demand koffiemolen

Zoekt u een degelijke molen die heel wat kopjes koffie instant kan malen? Met ingebouwde koeling om de temperatuur van de bonen constant te houden en een makkelijk in te stellen via een touchscreen. Deze stille snelle grinder perfect voor de job!

Wij bieden een zeer scherpe verkoopprijs. Ook te huur samen met bovenstaande espressomachine.

FiorenzatoEVO64
FiorenzatoEVO64
previous arrow
next arrow

Barista festival Cup

Hou de festivalwei afvalvrij en help uw gasten bij te dragen aan een schoner milieu. 

Huur onze festival-proof recuperatie koffie bekers, gemaakt van onverwoestbaar polypropyleen, dit is warmte bestendig, voedselveilig en quasi oneindig herbruikbaar. Na een leven op de festivalweide blijft het materiaal 100% recycleerbaar.

In samenwerking met Wash-it, de afwasservice van maatwerkbedrijf SOBO uit Brugge zorgen voor een milieu-vriendelijke festival zomer. 

Neem gerust contact op voor de voorwaarden.

barsitacup
barsitacup
previous arrow
next arrow

Barista glas en porselein 

Feesten in stijl daar gaat het om. Met ons stijlvol maar tijdloos zwart porselein of hittebestendig glas in barista-formaten zit u alvast goed. Wordt verhuurd incl. afwas (in samenwerking met Wash-it, de afwasservice van maatwerkbedrijf SOBO uit Brugge).

Neem contact op voor de voorwaarden.

20200413_185846
cappuccino met koekje
cappuccino tas
cappuccino
latte_glas
Latte_glazen
previous arrow
next arrow