Caffeinated stories  !

Enkele "fresh-brew" opdrachten  


Yokohama op koffietoer

In naam van Yokohama bezochten we alle Belgische en Luxemburgse bandencentrales om klanten en medewerkers te verrassen met lekkere koffie, met de vernieuwde YOKOHAMA catalogus als binnenkomer. 

Een ingebouwde generator en watertank maken van onze Defender de ideale oplossing voor deze hit and run roadshow. In slechts enkele minuten wordt op de parking of bij slecht weer binnen in de werkplaat een koffiehoekje opgezet. Zo kan 1 persoon tot 12 locaties per dag bereiken. Zowel de Defender als de cappuccino werden gesmaakt, het event werd dan ook gretig gedeeld op sociale media.

 

Video door Marbles

Romantiek & koffie in het Minnewaterpark Brugge (Cactusfestival ) 

Lang voor we gebeten werden door de koffiemicrobe, hadden we al een boontje voor dit jaarlijks Brugse dans en muziekfeest. Cactus in Brugge is ongetwijfeld het gezelligste festival van de zomer. De romantisch groene locatie, de aankleding en natuurlijk de originele catering. Lang voor de Food Truck rage Europa bereikte hadden ze in Brugge al begrepen dat hun gasten meer verwachten dan een vettige friet. Cactus festival gaf in 2007 de aftrap aan onze Coffee Bar On Wheels reis, waarvoor nog steeds onze oprechte dank, we hebben sindsdien nog geen enkele uitgave gemist. 

Na onze kickstart op het festivalterrein hebben sinds een 5tal jaar ook een thee en koffie plekje op de leuke foodcourt op het Bargeplein.

 

Cactus_festival_brugge
20190815_213120
stretchtent_blues_Peer
previous arrow
next arrow

Op de koffie bij de Mozilla-Firefox Coffee bar,  Let's talk about Privacy and Data Protection!

Onderschat de kracht van koffie niet, Mozilla heeft dit goed begrepen.

Mozilla-Firefox is de trouwe sponsor van CPDP én de koffiebar. Dit jaarlijks congres over Computers, privacy & data protection verzamelt in de Hallen van Schaarbeek experten en academici van over de gehele wereld. De koffiebar is de smaakmaker, de plek voor de informele babbel en soms een noodzakelijke opkikker.

Samen met Mozilla houden we de geesten geïnspireerd  bij dit super belangrijke en zeer actuele topic. 

mozilla
mozilla
previous arrow
next arrow

Open het portier voor een inkijk. 

Cars and coffee matchen alvast wonderwel. Een stevige Italiaanse espresso past prima bij design meubels, bij de hipste brillen of de nieuwste collectie Winterjassen....  

Koffie opent deuren, de koffiehoek is een rustpunt tijdens het nieuwsgierig ontdekken, de uiteindelijke keuze wordt beklonken bij een lekkere  cappuccino. De koffiebar als middelpunt van de showroom houdt alvast de interesse warm en laat je scoren bij je klanten. 

Mercedes
groep_vaneenooghe
Garage Vermeersch Knesselaere
binnenbar_cornelis
previous arrow
next arrow

Nostalgie Beach festival. What a coffee feeling!

Sinds het prille begin zijn we de koffiepartner van Nostalgie Beach Festival. Het begon in Bredene en sinds enkele jaren vieren we de jaarlijkse Nostalgische muziekhoogmis in de duinen van Middelkerke. Het was een uitdaging om de vele koffiedrinkers tussen de optredens door te bedienen zonder hierbij aan kwaliteit in te boeten, dus hebben we voor deze gelegenheid de langste, modulaire koffiebar van de BeNeLux gebouwd. 

15 meter espressomachines naast elkaar, met elk een barista tot uw dienst. Een koffie oase in een zee van nostalgische muziek.

20190809_203417
IMG_2202
nostagie_beach
previous arrow
next arrow